Susie Liv Flavenkrone  - Velvære & Terapi 

Klinik hjerterum  

(tidligere Gyldne stråle)

❤️ NYT KURSUS TIL EFTERÅRET❤️  JEG ER! ❤️

- Få mod til at være den du er.

Dette dybe personlige udviklingskursus er til dig, der gerne vil lære at stå op for dig selv, dine følelser og værdier. Give udtryk for dine behov, sætte grænser og sige til & fra.


Det handler ikke om at lære at være perfekt – det er der ingen, der er – og det skal du heller ikke være. Det handler om at slutte fred med alt det, du er og fjerne bekymring, frygt og hvad du ellers bøvler med.


Du vil få en masse viden til at forstå, hvad der egentlig sker i relationer imellem mennesker, en masse værktøjer til at kunne navigere i dette og uendelig læring om hvem du er.


Undervisningen er fyldt med masser af terapi igennem teori, praktiske egen-øvelser, refleksion og hypnose.

Kurset løber over 6 mdr. med start søndag den 13. september 2020, hvor vi mødes en søndag hver mdr. og du får øvelser med hjem med god tid til at integrere dem. 


Det hele vil foregå i en blid atmosfære og holdet vil afvikles med et lille deltagerantal.


Øvrige søndage er (vi gennemgår datoerne den 13. september 2020 og finder andre datoer, hvis nedenstående datoer skaber problemer) den 4. oktober 2020, den 1. november 2020, den 6. december 2020, den 10. januar 2021, den 7. februar 2021. Alle dage kl. 10.00-14.30.


Pris: 700 kr. pr. mdr. – beløbet dækker undervisning, undervisningsmateriale, snack, frugt, te, kaffe, kakao i løbet af dagen. Frokost medbringes selv.


Tilmelding:

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte mig på mobil 24434002, Facebook eller mail [email protected] Tilmelding til kurset er også hertil.

Tilmeldingen er bindende.


Undervisningen er af psykospirituel terapeut Susie Liv Flavenkrone.